Get the Flash Player to see this rotator.

Salgs- og leveringsbetingelser


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Høj Larsen Vinimport. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Høj Larsen Vinimport.
 
Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Høj Larsen Vinimport. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.
 
Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Høj Larsen Vinimport anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskildt mellem køber og Høj Larsen Vinimport. Dette betyder at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.
 
Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor netbutik overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
 
Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Høj Larsen Vinimport, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Høj Larsen Vinimport. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Høj Larsen Vinimport har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Høj Larsen Vinimport.
 
Fortrydelsesret
Høj Larsen Vinimport yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Høj Larsen Vinimport underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og info.skilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.
 
Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgåes på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: mhl@hlvinimport.dk
 
Pris og betaling
I Høj Larsen Vinimport har du mulighed for at betale med Dankort, eDankort og VISA/dankort. Alle priser i Høj Larsen Vinimport - på web-adressen http://www.hlvinimport.dk - er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
 
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling med Dankort betaler du kr. 190,- til dækning af porto pr. samlet bestilling. Det bliver sendt med Post Danmark"Carry On"(Fly).
 
VI HAR INGEN FORM FOR EKSPEDITIONS GEBYR !