Get the Flash Player to see this rotator.
Nedenfor ses vort udvalg af Recioto fra Degani Vini.

Læs mere om dette vinhus historie ved at klikke her.

Læs også i vores smagsguide, for at finde gode forslag til matchende retter og opskrifter. Klik her



Vis produktside for: Degani Recioto
Degani Recioto



DKK 135,00
"La Rosta" 2008
Degani Recioto "La Rosta" - en fremragende dessertvin, lavet af de bedste klaser af druer.

Produktionen af Recioto er en veronesisk tradition der går helt tilbage til romernes tid. 

Navnet kommer "recie", som betyder den øvre del af klasen. Den del af klasen som får mest sol, og derfor et højt naturligt sukkerinhold.

Efter høsten af de allerfineste druer, tørres de i minimum 4 måneder. Dette mindsker vægten med 40%. Vinen fadmodnes herefter i månedsvis.

Vinen opnår en meget kompleks struktur, men med en meget harmonisk smag. 

Vinen bør serveres ved 16-17 grader, og åbnes 1 time før servering.

Vinen passer rigtig godt til de fleste søde desserter, men også sammen med mørk/bitter chokolade. Derudover er Recioto´en er rigtig godt valg sammen med blåskimmel og andre stærke oste.

Der bruges primært druerne Corvina (50%) og Rondinella (40%). Alkoholindholdet er 13%.