Get the Flash Player to see this rotator.

Societá Agricola di Lavarini Massimo e Luigi s.s.

 

I flere genrationer har Lavarini familien dedikeret sig til dyrkning og produktion af vin med passion og entusiasme. Det er en mindre vingård, midt i det klassiske Valpolicella-område.

 

De producerer deres vin med druer, fra deres egne marker i områderne Negrar, Marano og Verona.

 

De gamle traditioner kombineret med nye teknologier, giver denne vingård en skøn forening mellem nye og gamle produktionsmetoder. Man søger hele tiden forbedringer i kvalitet, men respekterer samtidig de hundrede af år gamle metoder, fra det historiske Valpolicella.


Vort sortiment af vine fra Lavarini er:

Hvidvine:
Bianco IGT del veronese

Læs om hvidvinene her

Rosé:
Rosato IGT del veronese

Læs om rosé her

Rødvine:
Valpolicella Classico DOC
Valpolicella Superiore Ripasso 
Amarone Della Valpolicella DOC

Læs mere om rødvinene her





Vis produktside for: Amarone Valpolicella Amarone Jeroboam
Amarone Valpolicella Amarone Jeroboam



DKK 1.250,00
Amarone Jeroboam 3 L
Amarone della Valpolicella er en af Lavarini Vini´s topvine.

Denne fyldioge Amarone er produceret udelukkende med de bedste, håndplukkede druer. 

Druerne lægges i specielle trækasser, hvor de tørres i 3 måneder. Ved hjælp af denne metode, øges koncentrationen af sukker i druerne. I januar presses druerne og gæringen påbegyndes. Efter 30-40 dage flyttes vinen til ståltanke, hvor gæringen fuldføres.

Vinen modnes i "barriques", som er specielle egefade, i 24-36 måneder. Herefter tappes vinen og lagres yderligere et par måneder i flasken.

Denne vin er resultatet af de absolut fineste druer, og kan derfor kun laves bedste årgange.

Hvis Amaronen opbevares liggende, uden direkte lys ved 14-15 grader, kan den gemmes i 15-18 år.

Amaronen har en intens dyb rød farve. Den har en fyldig krop, en god struktur med bløde tanniner og en kraftfuld smag.

Serveres ved 18-19 grader.

Åbnes minimum 2 timer før servering.

Kan drikkes til kødretter, vildt, grill-retter, gode oste eller blot som et godt glas vin uden tilbehør.

Amaronen er produceret på druerne Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), og Molinara (5%). Vinen indeholder 15 % alkohol.
Vis produktside for: Lavarini Amarone
Lavarini Amarone



DKK 325,00
Amarone della Valpolicella
Amarone della Valpolicella er en af Lavarini Vini´s topvine.

Denne fyldioge Amarone er produceret udelukkende med de bedste, håndplukkede druer. 

Druerne lægges i specielle trækasser, hvor de tørres i 3 måneder. Ved hjælp af denne metode, øges koncentrationen af sukker i druerne. I januar presses druerne og gæringen påbegyndes. Efter 30-40 dage flyttes vinen til ståltanke, hvor gæringen fuldføres.

Vinen modnes i "barriques", som er specielle egefade, i 24-36 måneder. Herefter tappes vinen og lagres yderligere et par måneder i flasken.

Denne vin er resultatet af de absolut fineste druer, og kan derfor kun laves bedste årgange.

Hvis Amaronen opbevares liggende, uden direkte lys ved 14-15 grader, kan den gemmes i 15-18 år.

Amaronen har en intens dyb rød farve. Den har en fyldig krop, en god struktur med bløde tanniner og en kraftfuld smag.

Serveres ved 18-19 grader.

Åbnes minimum 2 timer før servering.

Kan drikkes til kødretter, vildt, grill-retter, gode oste eller blot som et godt glas vin uden tilbehør.

Amaronen er produceret på druerne Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), og Molinara (5%). Vinen indeholder 15 % alkohol.
Vis produktside for: Lavarini Amarone "Piassaron"
Lavarini Amarone "Piassaron"



DKK 330,00
Amarone 2003
Denne Amarone della Valpolicella er Lavarini Vini´s absolutte topvin.

Denne fyldige Amarone er produceret udelukkende med de bedste, håndplukkede druer. 

Druerne lægges i specielle trækasser, hvor de tørres i 3 måneder. Ved hjælp af denne metode, øges koncentrationen af sukker i druerne. I januar presses druerne og gæringen påbegyndes. Efter 30-40 dage flyttes vinen til ståltanke, hvor gæringen fuldføres.

Vinen modnes i "barriques", som er specielle egefade, i 24-36 måneder. Herefter tappes vinen og lagres yderligere et par måneder i flasken.

Denne vin er resultatet af de absolut fineste druer, og kan derfor kun laves bedste årgange.

Hvis Amaronen opbevares liggende, uden direkte lys ved 14-15 grader, kan den gemmes i 15-18 år.

Amaronen har en intens dyb rød farve. Den har en fyldig krop, en god struktur med bløde tanniner og en kraftfuld smag.

Serveres ved 18-19 grader.

Åbnes minimum 2 timer før servering.

Kan drikkes til kødretter, vildt, grill-retter, gode oste eller blot som et godt glas vin uden tilbehør.

Amaronen er produceret på druerne Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), og Molinara (5%). Vinen indeholder 15,5 % alkohol.
Vis produktside for: Lavarini Classico
Lavarini Classico



DKK 60,00
Valpolicella Classico
En god all-round vin fra Lavarini.

Til denne Valpolicella Classico bruges druerne Corvina/Corvinone (65%), Rondinella (25%) og Molinara (10%).

Druerne håndplukkes, og umiddelbart herefter presses de. Gæringen fortsætters i 8 dage, hvorefter vinen hældes på ståltanke. 

Tapningen foregår i marts/april.

Den rubinrøde farve og lidt tørre krop, giver vinen en god fylde.

Vinen kan drikkes til stort set hele middelhavskøkkenet, men også til andre gode retter.

Vinen bør serveres ved 17 grader, og åbnes 1 time før servering.
Vis produktside for: Lavarini Ripasso
Lavarini Ripasso



DKK 105,00
Lavarini Valpolicella Ripasso
Denne vin fra Lavarini er en klassisk Ripasso. 
 
Druerne håndplukket og presset ganske få timer efter høsten. Gæringen fortsætter indtil marts, hvorefter en ny gæring startes. Nu med druer fra Amarone-produktionen. Vinen opbevares herefter i egefade. Denne produktionsmetode kaldet "Ripasso" gør, at vinen opnår den fylde vi kender fra denne type vin. 

Opbevaringen i fadene og den specielle produktionsteknik, giver vinen sit eget særpræg. Den styrker strukturen i vinen og giver en rubinrød farve.

Serveres ved 18-19 grader, og åbnes mindst en time inden servering.

Vinen kan drikkes til alle kødretter og er også velegnet til oste.

Druesorterne primært Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (20%) og Molinara (10%) alkoholindholdet er i denne vin 14,5%.
Vis produktside for: Lavarini Valpolicella Amarone Magnum
Lavarini Valpolicella Amarone Magnum



DKK 750,00
Amarone Magnum 1,5 L
Amarone della Valpolicella er en af Lavarini Vini´s topvine.

Denne fyldioge Amarone er produceret udelukkende med de bedste, håndplukkede druer. 

Druerne lægges i specielle trækasser, hvor de tørres i 3 måneder. Ved hjælp af denne metode, øges koncentrationen af sukker i druerne. I januar presses druerne og gæringen påbegyndes. Efter 30-40 dage flyttes vinen til ståltanke, hvor gæringen fuldføres.

Vinen modnes i "barriques", som er specielle egefade, i 24-36 måneder. Herefter tappes vinen og lagres yderligere et par måneder i flasken.

Denne vin er resultatet af de absolut fineste druer, og kan derfor kun laves bedste årgange.

Hvis Amaronen opbevares liggende, uden direkte lys ved 14-15 grader, kan den gemmes i 15-18 år.

Amaronen har en intens dyb rød farve. Den har en fyldig krop, en god struktur med bløde tanniner og en kraftfuld smag.

Serveres ved 18-19 grader.

Åbnes minimum 2 timer før servering.

Kan drikkes til kødretter, vildt, grill-retter, gode oste eller blot som et godt glas vin uden tilbehør.

Amaronen er produceret på druerne Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), og Molinara (5%). Vinen indeholder 15 % alkohol.
Side: Antal: »»