Get the Flash Player to see this rotator.
Nedenfor ses vort udvalg af rødvine fra Fasoli Gino.

Læs mere om dette vinhus historie ved at klikke her.
Vis produktside for:  Valpolicella Ripasso doc "Corte del Pozzo"
Valpolicella Ripasso doc "Corte del Pozzo"



DKK 139,00
"Corte del Pozzo" 2014
Druerne til denne Ripasso håndplukkes på ca. 25 dage i slutningen af september/starten af oktober.

Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted indtil slutningen af februar. Herefter starter den anden gæring sammen med skallerne fra Amaronevinen i 15 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 16-24 måneder indtil den til sidst efter tapning lagres yderligere 6 måneder.

Vinen har en intens rubinrød farve. Aromaen er blød, karakteriseret ved sin frugtagtige duft. Vinen har en god struktur med en behagelig og vedvarende eftersmag.

Er god at drikke til rødt kød, gerne på grill, vildt fjerkræ og modnet ost.

Druerne brugt er
 Corvina 70% og Rondinella 30%.

Alkoholindholdet er 15%.
Vis produktside for: Amarone delle Valp. Doc
Amarone delle Valp. Doc



DKK 330,00
"Corte del Pozzo" 2012
Druerne til denne Amarone håndplukkes, således at kun de mest modne og bedst egnede druer plukker. Efterfølgende tørres druerne i små trækasser i 5-6 måneder. 

Efterfølgende presses druerne og stilkene fjernes. Saften puttes i ståltanke hvor den første gæring finder sted i løbet af 25-35 dage. Til sidst lagres vinen i egefade i 3-4 år. Løbende smagsprøver fra fadende sikrer at man rammer den helt rigtige blanding af denne vin.

Vinen har en dyb rødfarve, grænsende til det violette. Med sin høje alkoholprocent fremhæves smagen af blommer, solbær og kirsebær. 

Er god at drikke til rødt kød, vildt, tørre modnede oste og ellers bare som afslutningen på et måltid. Kan også sagtens drikkes uden anden servering.

Druerne brugt er
 Corvina 70% og Rondinella 30%.

Alkoholindholdet er 17,5%.

Vinen bør åbnes min. 2 timer før servering.
Vis produktside for: Amarone Valpolicella doc
Amarone Valpolicella doc



DKK 455,00
"Alteo" 2013
Da man besluttede at producere denne noble berømte vin, var det med ambitionen at bevare de klassiske kendetegn. Druerne dyrkes på en mark i Marano, et af de bedst egnede områder i Valpolicella, kendt for sin ler- og kalkholdige jorbund. Når druerne håndplukkes, udvælges de bedst modnede og løstpakkede klaser. Efterfølgende tørres druerne i 5-6 måneder hvorefter de presses. Saften puttes i termoregulerede ståltanke hvor gæringen påbegyndes. Vinen puttes herefter i franske egefade hvor den lagres i 3 år. Til sidst tappes vinen og opbevares i kælder ved 15°C hvor den modnes yderligere.

Denne Amarone blev produceret første gang i 1999. Den er en bemærkelsesværdig kombination mellem smag og duft. Den høje alkoholprocent akkompagneret af en markeret bouquet af blommer, solbær og kirsebær med spicy nuancer, reflekterer den koncentrerede sukker fra de tørrede druer.

Alkoholen og den kraftige frugtsmag giver en fantastisk vin med velafbalancerede syrer og tanniner.

Drikkes til rødt kød, vildt og modnede oste.

Det anbefales at vinen ikke drikkes mindre end to år efter tapning. Vinen bør servres ved 18°C.

Alkoholindhold 17,5 %.

Vinen er lavet på Corvina 70% og Rondinella 30%.

Vis produktside for: Merlot Rosso Veronese igt
Merlot Rosso Veronese igt



DKK 340,00
"Calle" 2015
Vinen "Calle" er lavet på 100 % Merlot.

Dem som allerede kender vinen "Orgno" vil genkende nogle af de samme karakteristika, da "Calle" er et afkom heraf.

Først udvalgt man hos Fasoli Gino en Merlotvine på gården "Orgno". Disse plantede man på gården "Calle", uden at klone disse i 1995. En gård med lignende jordbund og mikroklima som "Orgno".

Man tog opbindingssystemet "pergola corta" i brug, for at sikrer et bedre vegetativt mirkoklima og en bedre modning af klaserne.

Druerne håndplukkes, for udelukkende at høste de bedste druer. Resultatet er en nobel vin med flotte strukturer, til trods for dens unge alder.

Efter druerne er presset, bliver saften puttet på ståltanke for gæring. Efterfølgende lagres vinen på træfade 10-12 måneder, afhængig af årgangen. For at vinen kan udvikle sig yderligere, er det nødvendigt den lagres på flaske før den sælges.

Vinen blev produceret første gang i 2000, og er drikkemoden 3-5 år efter den er tappet.

Bør serveres ved 17-18°C.

Alkoholindholdet i denne vin er 17%



Vis produktside for: Merlot Rosso Veronese igt
Merlot Rosso Veronese igt



DKK 455,00
"Orgno" 2011
"Orgno" er laver på 100% Merlot

Merlot-druen blev plantet på Orgno vingården første gang tilbage i 1978. Målet var at teste potentialet i jordbunden til rødvin fremfor hvidvin.

De første resultater gav grobund for optimisme, men det tog endnu 10 år før den ramte markedet, da vi ikke mente kvalitet havde nået et tilfredsstillende niveau før.

Vinen lagres lagres i franske egefage i 12-15 måneder før tapning.

Vinen kan drikkes ung, og stadig have en meget rund og blød smag.

Anbefalet lagring 3-5 år ved 15°C.

Når vinen skal drikkes, tag den op fra kælderen en halv dags tid inden servering. Vinen bør serveres ved 18°C.
Åben og dekanter gerne et par timer i forvejen.

Alkoholindholdet er 16,5 %.

"Orgno" har fået fine omtaler i Gambero Rosso, Veronelli og Ottomarzo.

Vis produktside for: Valpolicella Classico doc
Valpolicella Classico doc



DKK 89,00
"Corte del Pozzo" 2010
GRAPES: Corvina 70%, Rondinella 30%.

Druerne håndplukkes fra slutningen af september i forskellige faser, hvor kun de bedste druer udvælges. En del af druerne puttes i trækasser hvor de får en let tørring i 15-20 dage.

Gærringen foregår på to måder. Druerne der ikke er tørret puttes i ståltanke, hvor gæringen foregår under kontrollerede temperaturer. Druerne der er tørret gærer tilsvarende i egefade. Efter 10-12 måneder sammensættes vinen af en blanding af de to ovenstående, for at ramme den helt rigtige smag. Efterfølgende tappes vinen og lagres yderligere 5-6 måneder. 

Vinen har en let rød farve. Denne vin udvikler sig meget i takt med lagringen. Drikkes vinen ung, er det med saft og kraft. Hvor man hvis den gemmes udvikler mere harmoni i tanninerne. Generelt har vinen en god krop, med en velafbalanceret frugt og et strejf af vanilje.

Vinen kan drikkes til forretter og generelt ti de fleste hovedretter

Vinen bør serveres ved 15-18°C.

Druerne brugt i denne vin er Corvina 70% og Rondinella 30%.

Alkoholindholdet er 14,5 %