Get the Flash Player to see this rotator.
Nedenfor ses vort udvalg af rødvine fra Lavarini Vini.

Læs mere om dette vinhus historie ved at klikke her.
Vis produktside for: Amarone Valpolicella Amarone Jeroboam
Amarone Valpolicella Amarone Jeroboam



DKK 1.250,00
Amarone Jeroboam 3 L
Amarone della Valpolicella er en af Lavarini Vini´s topvine.

Denne fyldioge Amarone er produceret udelukkende med de bedste, håndplukkede druer. 

Druerne lægges i specielle trækasser, hvor de tørres i 3 måneder. Ved hjælp af denne metode, øges koncentrationen af sukker i druerne. I januar presses druerne og gæringen påbegyndes. Efter 30-40 dage flyttes vinen til ståltanke, hvor gæringen fuldføres.

Vinen modnes i "barriques", som er specielle egefade, i 24-36 måneder. Herefter tappes vinen og lagres yderligere et par måneder i flasken.

Denne vin er resultatet af de absolut fineste druer, og kan derfor kun laves bedste årgange.

Hvis Amaronen opbevares liggende, uden direkte lys ved 14-15 grader, kan den gemmes i 15-18 år.

Amaronen har en intens dyb rød farve. Den har en fyldig krop, en god struktur med bløde tanniner og en kraftfuld smag.

Serveres ved 18-19 grader.

Åbnes minimum 2 timer før servering.

Kan drikkes til kødretter, vildt, grill-retter, gode oste eller blot som et godt glas vin uden tilbehør.

Amaronen er produceret på druerne Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), og Molinara (5%). Vinen indeholder 15 % alkohol.
Vis produktside for: Lavarini -  Rosso Veronese ”Piassaron” IGT 2011 /6 flasker
Lavarini - Rosso Veronese ”Piassaron” IGT 2011 /6 flasker



DKK 810,00
Før pris:
DKK 954,00

Markerne og gården ligger i det bakkede område nord for Verona – hjertet af Valpolicella. Her har man en tradition gennem generationer, for at producere vin.

Vinen er skabt som en mindre form for Amarone. Ikke at forveksle med en Ripasso, men sin helt egen klasse. Man bruger dele af produktionsmetoden til Amarone, nemlig tørrede druer, men knap så lang liggetid i lagringen. Dette giver en meget velbalanceret rødvin med masser af tyngde, men uden den helt tunge alkohol vi kender fra de store Amarone vine. 65% af druene tørres i ca. 3 måneder, som man gør ved produktion af Amarone. De resterende 35% presses efter den manuelle høst i oktober. Lagring ca. 2 år på små egefade og 1 år på flaske.

 

Druesammensætningen er 70% Corvina, 20% Rondinella & 10% Croatina.

 

Så ikke en klassisk Valpolicella DOC, men IGT som vi kender fra f.eks. Supertoscanerne.

 

Serveres ved 18-19 grader, og 15% alkohol.

Vinen kan drikkes til alle kødretter og er også velegnet til oste.

SPAR 15%
Vis produktside for: Lavarini Amarone
Lavarini Amarone



DKK 325,00
Amarone della Valpolicella
Amarone della Valpolicella er en af Lavarini Vini´s topvine.

Denne fyldioge Amarone er produceret udelukkende med de bedste, håndplukkede druer. 

Druerne lægges i specielle trækasser, hvor de tørres i 3 måneder. Ved hjælp af denne metode, øges koncentrationen af sukker i druerne. I januar presses druerne og gæringen påbegyndes. Efter 30-40 dage flyttes vinen til ståltanke, hvor gæringen fuldføres.

Vinen modnes i "barriques", som er specielle egefade, i 24-36 måneder. Herefter tappes vinen og lagres yderligere et par måneder i flasken.

Denne vin er resultatet af de absolut fineste druer, og kan derfor kun laves bedste årgange.

Hvis Amaronen opbevares liggende, uden direkte lys ved 14-15 grader, kan den gemmes i 15-18 år.

Amaronen har en intens dyb rød farve. Den har en fyldig krop, en god struktur med bløde tanniner og en kraftfuld smag.

Serveres ved 18-19 grader.

Åbnes minimum 2 timer før servering.

Kan drikkes til kødretter, vildt, grill-retter, gode oste eller blot som et godt glas vin uden tilbehør.

Amaronen er produceret på druerne Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), og Molinara (5%). Vinen indeholder 15 % alkohol.
Vis produktside for: Lavarini Amarone "Piassaron"
Lavarini Amarone "Piassaron"



DKK 330,00
Amarone 2003
Denne Amarone della Valpolicella er Lavarini Vini´s absolutte topvin.

Denne fyldige Amarone er produceret udelukkende med de bedste, håndplukkede druer. 

Druerne lægges i specielle trækasser, hvor de tørres i 3 måneder. Ved hjælp af denne metode, øges koncentrationen af sukker i druerne. I januar presses druerne og gæringen påbegyndes. Efter 30-40 dage flyttes vinen til ståltanke, hvor gæringen fuldføres.

Vinen modnes i "barriques", som er specielle egefade, i 24-36 måneder. Herefter tappes vinen og lagres yderligere et par måneder i flasken.

Denne vin er resultatet af de absolut fineste druer, og kan derfor kun laves bedste årgange.

Hvis Amaronen opbevares liggende, uden direkte lys ved 14-15 grader, kan den gemmes i 15-18 år.

Amaronen har en intens dyb rød farve. Den har en fyldig krop, en god struktur med bløde tanniner og en kraftfuld smag.

Serveres ved 18-19 grader.

Åbnes minimum 2 timer før servering.

Kan drikkes til kødretter, vildt, grill-retter, gode oste eller blot som et godt glas vin uden tilbehør.

Amaronen er produceret på druerne Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), og Molinara (5%). Vinen indeholder 15,5 % alkohol.
Vis produktside for: Lavarini Classico
Lavarini Classico



DKK 60,00
Valpolicella Classico
En god all-round vin fra Lavarini.

Til denne Valpolicella Classico bruges druerne Corvina/Corvinone (65%), Rondinella (25%) og Molinara (10%).

Druerne håndplukkes, og umiddelbart herefter presses de. Gæringen fortsætters i 8 dage, hvorefter vinen hældes på ståltanke. 

Tapningen foregår i marts/april.

Den rubinrøde farve og lidt tørre krop, giver vinen en god fylde.

Vinen kan drikkes til stort set hele middelhavskøkkenet, men også til andre gode retter.

Vinen bør serveres ved 17 grader, og åbnes 1 time før servering.
Vis produktside for: Lavarini Recioto
Lavarini Recioto



DKK 139,00
Lavarini Recioto
Lavarini Recioto  - en fremragende dessertvin, lavet af de bedste klaser af druer.

Produktionen af Recioto er en veronesisk tradition der går helt tilbage til romernes tid. 

Navnet kommer "recie", som betyder den øvre del af klasen. Den del af klasen som får mest sol, og derfor et højt naturligt sukkerinhold.

Efter høsten af de allerfineste druer, tørres de i minimum 4 måneder. Dette mindsker vægten med 40%. Vinen fadmodnes herefter i månedsvis.

Vinen opnår en meget kompleks struktur, men med en meget harmonisk smag. 

Vinen bør serveres ved 16-17 grader, og åbnes 1 time før servering.

Vinen passer rigtig godt til de fleste søde desserter, men også sammen med mørk/bitter chokolade. Derudover er Recioto´en er rigtig godt valg sammen med blåskimmel og andre stærke oste.

Der bruges primært druerne Corvina (50%) og Rondinella (40%). Alkoholindholdet er 13%.
Side: Antal: »»