Get the Flash Player to see this rotator.

På deres hjemmeside beskriver Skotlander deres rom og produktion således:

I Danmark har vi en lang tradition for brændevin lavet på hvede og kartofler, mens rom traditionelt har tilhørt de sydamerikanske øer. 

Alligevel trækker vores historiske aner tilbage i romhistorien, eftersom det var de vesteuropæiske lande der i 1600-tallet dominerede romproduktionen i det caribiske øhav. 

Rommen blev produceret på øerne og taget med, for at sømændene kunne klare den lange sejlads til Vesteuropa. Specielt England og Frankrig var aktive, men også Danmark med overtagelsen af De Vestindiske Øer i 1800-tallet kom med på rombølgen.

 Det er den tradition – dog uden al slaveriet – vi har genstartet.

 Bag firmaet står Anders Skotlander, der i ti år har været filmproducer og speaker på tv-programmer. 10 år inden da var han studievært i DR P3 og i de sidste tre år, har han brygget øl i sit kælderrum.

 Rommen brændes af Anders Bilgram, som har studeret og tilegnet sig viden og erfaring som destillatør via rejser og ophold i bl.a. Tyskland og Rusland samt i Norden. Bilgram har desuden en baggrund som eventyrer og ekspeditionsleder i Arktis, og han er medlem af Eventyrernes Klub.

 Med denne rom er endnu et eventyr påbegyndt!


Læs mere om deres håndlavede Raw Rum 1 HER.